Thursday, 14 February 2013

IT'S OVER


antara kita dah x de apa2 dah......



hahaha.......saje boring!!!!!

Tuesday, 16 October 2012

sad day... :(

napalah hari ni semua pun nak touching2...
aq pun bkn nyer reti nak pujuk2 ni semua...
mcm td...org tu yg sepatutnya nangis aq yg nangis....
dah lah tgh byk air mata nih..sbb dah lama x nangis...

tp aq nak minta maaf sesangat....takut ntah2 sebenarnya aq yg buat ko terasa ke...
serius...aq jarang nangis sbb kwn..melainkan aq btul2 syg kawan seseorang tuh...

hari ni aq nak nangis byk2...

Wednesday, 10 October 2012

lupakan je lah~

haaaishhhh!!!
kenapalah semua lelaki yg aq minat semua dah ada yg punya...
nasib baik lah aq ni baik...x nak kacau hubungan drg..
hahaha.....





yg terbaru ni~
lagi lah sedih~ :(




aq tak taw napa...susah btul nak lupakan dia....
huhu......
-.-"
dia pun baru je couple..cantik orang nyer...jiran sebelah aq ckp bagai pinang dibelah dua..(Amira cukup sampai di sini saje...Xp..)
-.-"


tp x pelah..maybe Allah nak carikan aq jodoh yg lagi baik untuk aq..
hehehe..
gatal nyerr lah haii!!!
bkn nyer apa..yg lepas tu lepas....
x yah nak kenang sgt lah kan!!

kite mesti HAPPY selalu~




Lupa plak~
ni request dari Nur Arina..hehehe~



THE END



Tuesday, 9 October 2012

Gatal nyer saya..>.<..

Assalamualaikum~
WOW~

dah lama  x update..hehe....




hari nak cerita pasal 'saya nak lelaki yg alim'
hahaha...
semenjak imam muda khairul azhar dtg poli haritu...






trus tukar taste...trus suka lelaki yg alim2...hahahaha....
tp kpop still~
hahahaha.....

Hanya Tuhan Yang Tahu~
minta2 nanti satu hari dapat suami yg alim...
amin~
kan best kalau macam tu~
haahaha




Friday, 6 July 2012

Annyeong~ :(

sya ada cerita nak story....
pada hari isnin...pada pukul 1:15 tgh hari...x ingat tarikh....hehe...
sya ngan kwn sya ziqah....telah berbincang..dah membuat keputusan...
untuk meninggalkan Form 6....and apply masuk u or poli utk intake ke 2 atau rayuan....
kitaorg bgtaw lah kwn yg lagi sorang ni....dia x mo tinggalkan Form 6...
dan kitaorg pun dah bgtaw dia awal2 masa daftar Form 6...yg kitaorg x mo kekal kat Form 6 ni......
so kitaorg gtaw dia mlm uh...
lps tu dia marah..sms x bls...call x angkat....
so...sya ngan ziqah pun biarkan je....mungkin dia tgh marah...
lps tu...sya tgk fb dia...pastu..sya tgk dia buang semua gmbr yg dia upload masa kitaorg Form 6 selama seminggu uh...sedih btul~~

hehe...Alhamdullilah...
seminggu lps tu...sya dapat masuk poli..buat rayuan..ziqah pun dpt.dia dpt kat Melaka kat Merlimau...sya plak dpt dekat Politeknik Sultan Idris Shah (Tourism Management)....(=^^=).....
wish me luck.........



*kitaorg nak ckp kat sini....yg kitaorg minta maaf....dan kitaorg still kwn ko sampai bila2.......saranghae~ 



TOP 20 .. ^^ ..


hehe..dah lama x bukak blog..
x de kerja...
ni lah top 20..suami..scandal..bekas suami..bf..
hahaha......

01. L (INFINITE)
02. Kris (EXO-M)
03. SungYeol (INFINITE)
04. SeHun (EXO-K)
05. ChanYeol (EXO-K)
06. Shin (Cross Gene)
07. JR (NU'EST)
08. ChangMin (DBSK)
09. Luhan (EXO-M)
10. Tao (EXO-M)
11. DongWoo (INFINITE)
12. D.O (EXO-K)
13. BaekHyun (EXO-K)
14. RyeoWook (Super Junior)
15. Niel (TEEN Top)
16. DongHyun (Boyfriend)
17. Kai (EXO-K)
18. JaeHyo (Block B)
19. Lay (EXO-M)
20. T.O.P (Big Bang)
 

Monday, 9 April 2012